Restylane är ett varumärke av hudfiller som används för att lägga till volym och jämna ut rynkor i huden. Fillers är injicerbara ämnen som används för att förbättra hudens utseende genom att fylla i rynkor och lägga till volym i områden på ansiktet som har förlorat volym på grund av åldrande.

Det finns flera fördelar med att använda fillers som Restylane:

  1. Icke-kirurgisk: det injiceras direkt i huden, vilket gör behandlingen icke-invasiv och kräver ingen ”downtime”. 
  2. Snabb behandling: fillers-behandlingar tar vanligtvis mindre än en timme att genomföra.
  3. Långvariga resultat: Effekterna av fillers kan vara kvar i 6 till 18 månader, beroende på typen av filler som används och det behandlade området.
  4. Naturligt utseende:  är designad för att producera naturligt utseende resultat som inte ser konstgjorda eller överdrivna ut. 
  5. Det är viktigt att rådgöra med en kvalificerad vårdgivare innan man överväger någon form av behandling. De kan också ha potential för biverkningar, inklusive svullnad, blåmärken. 

Restylane tillverkas av Galderma, ett globalt läkemedelsföretag som specialiserat sig på att utveckla och producera en mängd medicinska lösningar för hudhälsa och estetiska behandlingar.

Restylane är gjord av hyaluronsyra, ett naturligt förekommande ämne som finns i kroppen och som hjälper till att behålla hudens volym och elasticitet. 

Det finns flera olika typer av Restylane-produkter, var och en av dem är formulerad för att ta hand om specifika bekymmer och uppnå specifika resultat.

Resultatet av en Restylane-behandling är vanligtvis omedelbart och kan vara kvar i 6 till 18 månader, beroende på typen av filler som används och det behandlade området.

Vilken typ av fillers i Restylane familjen som passar just dig kan vi prata om på en konsultation. 

Ni hittar bokning via en länk till bokadirekt högst upp på hemsidan. 

Varmt välkommen 🌺